Om mig/Kontakt 
Jag är främst journalist, men också webutvecklare/programmerare.

Jag har frilansat sedan jag gick ut Journalisthögskolan 1994, och startade egen firma 2003. Mest skriver jag om bostad/inredning och kultur (dans, opera, musikal) och resor där jag även fotograferar.
Tågluff med tonåring och terrier som genererat sex olika artiklar är min största hit.
Fjällvandringar skriver jag också ofta om. Sylarna runt, högsommar i Abisko/Norge och Ammarnäs-Hemavan samt en höstmånad på Kungsleden är några av mina tiotalet vandringar i de svenska fjällen. Till mer långväga resor hör Japan, två resor till Kina; Peking/Hainan resp natursköna Yunnan, en kryssning utanför Afrikas kust och Indien. Plus drömresan till Patagonien 2013.
En del av min arbetstid ägnar jag åt att producera hemsidor. Under WebJobb finns några exempel på olika sajter jag gjort.
Allra senaste egna projekten är nättidskriften Sven of Sweden ihop med fotograf Eva Bäcklund och konstnären Henrik Bäcklund som också är vår vinskribent.
Och så skrivarskolan Skrivklar tillsammans med min journalistkollega Agneta Slonawski.

Jag har dessutom varit verksam inom IT-branschen av och till sedan 1981 och åtar mig ibland kortare eller längre stordatoruppdrag (Cobol, DL/1, DB2, IMS, CICS).
Mailadress: elisabeth.walleby@gmail.com       Mobilnr: 0708-10 99 93